tolvaj

2022.08.24. 09:36

Videón a komáromi drogériás lopás: hosszabb pillákat és fehérebb fogakat akart a nő

A nő eleve lopási szándékkal ment be a komáromi üzletbe, ahol aztán nem is tétlenkedett.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A lopás vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki drogériából lopott, tettét biztonsági kamera rögzítette – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádirat szerint a nő április 14-én már lopási szándékkal ment be a komáromi üzletbe, ahol a kozmetikai termékek részlegénél magához vett egy  szempillaspirált, egy sminkecsetet, majd az azokon lévő áruvédelmi eszközt lekaparta. A termékeket ezután a táskájába rejtette.

A nő ezután szemet vetett egy fogfehérítőre is, amit ugyancsak a táskájába tett, végül a pénztárak felé indult. A tolvajt azonban a kasszasor elhagyását követően az üzletvezető feltartóztatta, nála a lopott termékeket megtalálta, amivel az összesen 11 ezer 147 forintnyi lopási kár megtérült.

A nő büntetett előéletű, őt a bíróság április 2-án jogerőssé vált büntetővégzéssel már elítélte lopás vétsége miatt 280 óra közérdekű munka büntetésre. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a nővel szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában