Szerencsétlenség

2022.08.22. 16:06

Helyszíni fotók: mentőhelikopter is sietett a Csépnél történt hármas balesethez

A helyszínre siető egységeknek egy autóba szorult utast feszítővágóval kellett kiszabadítaniuk. A balesetről helyszíni fotókat is közöltek a katasztrófavédők.

Kemma.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

Fotó: Svehlik István tű. tőrm., Kiss Róbert tű. szds., Kovács József tű. ftőrm.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, három személyautó ütközött össze a 13-as főúton, Csép külterületén. Az autók a 19-es és a 20-as kilométerek között karamboloztak hétfő reggel. A balesethez riasztott komáromi és kisbéri hivatásos, valamint nagyigmándi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó segítségével az egyik jármű utasát kiszabadították, kiemelték és a mentőszolgálat munkatársainak átadták. 

Az egységek a továbbiakban a baleset sérültjeinek mozgatásában, majd a forgalmi akadály megszüntetésében vettek részt. A helyszínére mentőhelikopter is érkezett. A szerencsétlenségről helyszíni fotókat is megosztottak a katasztrófavédők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!