Ítélet

2022.07.27. 07:00

Videón az éjszakai bunyó Oroszlányban: barátnőjét védő férfire támadtak négyen

A négy elkövető ittas állapotban molesztálta a férfi barátnőjét, aki a segítségére sietett, cserébe jól megverték.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság jogerős büntetővégzést hozott azzal a négy férfival szemben, akik a barátnőjét védő sértettre támadtak. A bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen elkövetők mindegyikével szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben egyaránt 300 ezer forint pénzbüntetést szabott ki. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a büntetővégzés jogerős, azt az ügyészség is tudomásul vette.

A négy elkövető 2020. november 14-én 21.00 körül az oroszlányi munkásszálló előtti füves területen, a kijelölt dohányzó helyen ittas állapotban molesztálták a sértett barátnőjét. A férfi mindezt megelégelte, odament hozzájuk, hogy elhozza onnan barátnőjét. Az elkövetőknek ez nem tetszett, szóváltás alakult ki köztük, majd a négy férfi megverte, testszerte ütötték és rúgták. A férfinek nyolc napon belül gyógyuló comb – és könyök zúzódása keletkezett, emiatt nem kívánta az elkövetők megbüntetését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában