Gyilkosság

2022.07.08. 11:34

Idős embereket gyilkolt meg a kegyetlen szlovák férfi Esztergomban és Párkányban

A férfi, miután agyonverte nőismerősét, egy árokba gurította a holttestet. Nem sokkal korábban egy férfivel is végzett a Duna túloldalán, Párkányban.

Kemma.hu

Szlovákiában és Magyarországon is ölt a huszonéves szlovák férfi

Forrás: Polícia SR

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség ismét meghosszabbíttatná annak a férfinek a letartóztatását a letartóztatása meghosszabbítását, aki Esztergomban olyan súlyosan bántalmazott egy nőt, hogy az belehalt a sérüléseibe. A férfi a holttestet egy vízelvezető árokba gurította. 

Dr. Borbély Veronika, a megyei főügyészség helyettes szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta: a szlovák férfi tavaly májusában, feltehetően kábítószer hatása alatt, Esztergomban egy előzetes szóváltást követően rontott rá a szintén szlovák nőismerősére. Kétszer fejberúgta: ét alkalommal fejbe is rúgott. A nő jobb szemürege, orrcsontja, arckoponya csontjai és az álkapcsa darabosra tört, felső fogsora leszakadt, frontfogai kitörtek. A halál oka vérzéses és traumás sokk, valamint vérbelehelés volt. 

A nyomozó hatóság emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a férfit. A főügyészség indítványával egyezően a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását először 2021 májusában rendelték el. A főügyészség most indítványozta a férfi letartóztatásának további kettő hónappal történő meghosszabbítását, tekintettel arra, hogy továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábra kerülése esetén megszökne, elrejtőzne, továbbá újabb bűncselekményt követne el. Az ügyészség indítványáról a nyomozási bíró a gyanúsított kihallgatását követően fog dönteni.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az esztergomi gyilkosság után gyorsan elkapták a rendőrök a férfit. Az akkor 24 éves szlovák férfi királyvárosi áldozata egyébként 68 éves asszony volt, de nem ez az egyetlen emberélet, amit elvett.  Nem sokkal a magyarországi gyilkosság előtt Szlovákiában, Párkányban végzett 80 éves, férfi szállásadójával, akinek elégetett holttestét a kútban találták meg

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában