Tragédia

2022.07.14. 13:53

Szörnyű fotók: eltűnt az Opel eleje a Tata és Kocs közötti halálos balesetben

Egy ember vesztette életét a szerda délután Tata és Kocs között történt frontális karambolban. A katasztrófavédők fotókat is közöltek a tragédiáról.

Kemma.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

Fotó: Suta László

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy teherautó és egy személygépkocsi frontálisan ütközött július 13-án szerdán, a délutáni órákban a 8136-os számú út 2+275-ös kilométerszelvényénél Tata és Kocs között. A személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem élte túl az ütközést. A tragédiáról helyszíni fotókat is közölt a katasztrófavédelem.

A rendőrség közleményében arról tájékoztatott, hogy egy személygépkocsi Kocs felől közlekedett Tata irányába, majd egy kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol a szembe jövő tehergépkocsinak ütközött. A helyszínre azonnal mentőhelikoptert is riasztani kellett. Az Opel sofőrje a helyszínen életét vesztette, a teherautóban utazó személyek nem sérültek meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!