Megbánta

2022.07.15. 07:04

Megöléssel fenyegette kisbéri exélettárást, majd rájött, ez nem helyes viselkedés

A férfi nem akarta elfogadni, hogy kisbéri élettársa már nem szeretne vele lenni, ezért halálosan megfenyegette, zaklatta.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Zaklatás bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség közvetítői eljárásra utalta annak a férfinak  az ügyét, melyben a terhelt volt élettársát zaklatta, megöléssel fenyegette. Dr. Borbély Veronikától, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség tekintettel többek között arra, hogy a férfi beismerte a bűncselekményt, felismerte, hogy magatartása helytelen, így az ügyet közvetítői eljárásra utalta.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő és a férfi 2021. évben élettársak voltak, kapcsolatuk azonban megromlott, a nő nem akarta a férfival tartani a kapcsoltat, amit ő nem fogadott el. A terhelt ezért több alkalommal üzenetben, email formájában, az élettársa kisbéri otthonában személyesen megfenyegette, hogy bosszút áll rajta, megöli, bántalmazza.

A férfit a Kisbéri Rendőrkapitányság nyomozói zaklatás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, aki megbánta a tettét, bocsánatot kért exélettársától, aki a bocsánatkérést elfogadta és mindketten kérték az ügynek a közvetítői eljárásra utalását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában