Bántalmazás

2022.07.07. 12:30

Széttaposta munkatársa arcát az ittas oroszlányi férfi

Mindketten italoztak, majd egy szóváltást követően csattant el az első pofon.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Járási Ügyészség súlyos testi sértés miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki egy oroszlányi munkásszállón megütötte a sértettet, majd az arcára taposott. A megalapozott gyanú szerint a férfi július 2-án este ittas állapotban egy oroszlányi munkásszállón előzetes szóváltást követően a szintén ittas állapotú társát ököllel, nagy erővel arcon ütötte, majd miután az földre esett és próbált felállni, az arcára is taposott. A megvert férfi az elsődleges orvosi adatok alapján nyolc napon túl gyógyuló, orr- és arccsonttörést szenvedett.  

A járási ügyészség indítványozta a bántalmazó egy hónapra történő letartóztatását, tekintettel arra, hogy fennállhat a bűnismétlésnek a veszélye. A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adott és a gyanúsított letartóztatását augusztus 7-ig elrendelte, adta hírül a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!