Agresszió

2022.07.01. 16:44

Videó: bárszékkel rontott a nőnek az esztergomi utcán a férfi

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal az agresszív férfival szemben, aki előbb a presszóban, majd az előle menekülő nőt a téren próbálta megütni, megrúgni.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a vádirat szerint  a sértett nő egy esztergomi presszóban tartózkodott, amikor a férfi február 19-én, este ott megjelent. A férfi egy korábbi nézeteltérésük miatt érzett dühében odament a neki háttal, egy széken ülő nőhöz, és őt hátulról, egyszer tenyérrel arcon ütötte.

Ezután a nő leszállt a székről, ekkor őt a férfi megpróbálta megrúgni, azonban a nő kitért a rúgás elől, elhagyta a presszót. A férfi utánament, a téren is megpróbálta megrúgni, sértett menekült előle. A férfi kezébe vett egy bárszéket, azt a nő felé dobta, aki elugrott, így az nem találta el. A nőnek sérülése nem keletkezett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában