Enyveskezű

2022.07.13. 10:51

Hívatlan vendég a tardosi házban, bakancsa buktatta le a hajnali pancser betörőt

A betörő összeszedte, amit csak ért, majd hazavitte a tardosi házból, de a helyszínen hagyott lábnyoma hamar lebuktatta.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult ügyben a Tatai Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy tardosi családi ház nyitott ablakán bemászott és onnan értékeket tulajdonított el. Dr. Borbély Veronikától, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatai Járásbíróság végrehajtandó börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

A vádirat szerint a férfi január 3-án a hajnali órákban egy tardosi családi ház nyitott ablakán bemászott és onnan összesen 128 ezer 200 forint értékben többek között ruhaneműket, kisgépeket tulajdonított el. Ezt követően a vádlott a dolgokat lakhelyére vitte, azokat elrejtette, ahol az eljáró nyomozó hatóság tagjai megtalálták, majd a sértettnek visszaadták.

A bűncselekmény helyszínén lábbeli nyomot rögzített a nyomozó hatóság, melyet a fényképen látható, a vádlott tulajdonát képező bakancs nyomával hasonlítottak össze.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában