Lánglovagok

2022.07.20. 06:11

Ez a négy fiatal tűzoltó vigyáz mostantól Komárom-Esztergom megyére

A tűzoltó szakképzésben sikeresen végzett fiatalok július 15-én, pénteken tettek esküt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság épülete előtti téren.

Kemma.hu

A frissen felszerelt kollégák: Zengl Norbert tű. őrmester, Tőzsér Adrián Márk tű. őrmester, Nyári Ádám Sándor tű. őrmester és Keresztes Marcell tű. őrmester

Forrás: KEM Katasztrófavédelem

Fotó: Csekéné Laczkó Melinda tű. alez.

Július 18-án, hétfőn az újoncok fogadásán Kelkó Balázs tű. ezredes igazgatóhelyettes köszöntötte a felszerelő tűzoltó őrmestereket. Komárom-Esztergom megyében négyen kezdték meg a szolgálatot. A fogadás során a megyei szakterületi vezetőkkel, a helyi szervek vezetőivel, parancsnokaival ismerkedhettek meg, hogy aztán a Komáromi - és az Esztergomi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságokon megkezdhessék a munkát.  

Pénteken tettek esküt a tűzoltó szakképzésben sikeresen végzett tűzoltók a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság épülete előtti téren. Komárom-Esztergom megyében négyen kezdték meg a szolgálatot.
A fogadás során a megyei szakterületi vezetőkkel, a helyi szervek vezetőivel, parancsnokaival ismerkedhettek meg az újoncok
Forrás: Csekéné Laczkó Melinda tű. alez. / KEM Katasztrófavédelem

A frissen felszerelt kollégák, Zengl Norbert tű. őrmester, Tőzsér Adrián Márk tű. őrmester, Nyári Ádám Sándor tű. őrmester és Keresztes Marcell tű. őrmester a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ öthónapos kiképzését tudhatják maguk mögött, amit sikeres vizsgákkal zártak. Ezalatt az idő alatt 564 órás képzésen sajátították el mindazon elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy valaki tűzoltó lehessen – adta hírül a megyei katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában