Szörnyűség

2022.07.24. 17:52

Dráma a tatai Kálvárián: 16 éves lány vetette magát a mélybe öngyilkossági szándékkal

Öngyilkos akart lenni a 16 éves lány, ezért ugrott le a Kálvária-dombról.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Szörnyű eset miatt kellett riasztani mentőhelikoptert vasárnap a tatai Kálvária-dombhoz. Öngyilkos akart lenni egy lány, ezért leugrott a dombról.

A rendőrség azt a tájékoztatást adta a Kemma.hu megkeresésére, hogy a 16 éves lány öngyilkossági szándékkal vetette magát a mélybe. A fiatal súlyos sérüléseket szenvedett a zuhanás következtében. 

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője megkeresésünkre elmondta, hogy a helyszínre egy mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztani kellett. A tinit súlyosan életveszélyes sérülésekkel, légi úton szállították a területileg illetékes kórházba.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget! - Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123, Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503, Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111 Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!