Fenyegetőzött

2022.07.29. 15:10

Botra tekert szögesdróttal támadt a begyógyszerezett férfi a mentőkre Tatabányán

Ittas állapotban fenyegette meg az ellátásra szoruló férfi a mentőket.

Szász Dalma Kitti

Forrás: police.hu

A rendőrségre július 27-én bejelentés érkezett, miszerint egy 54 éves tatabányai lakos – aki nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót és egyéb gyógyszert vett be és arra alkoholt fogyasztott – rátámadt az őt ellátni szándékozó mentősökre. A férfi először egy botra tekert szögesdróttal, majd késsel fenyegette meg az egészségügyi dolgozókat, továbbá közölte, hogy felgyújtja és rájuk borítja a mentőautót. 

A rendőrök, a gyógyszermérgezést kapott férfit az orvosi ellátását követően őrizetbe vették. Ellene erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályozva elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Gányai Balázs őrnagytól, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy az eset Tatabányán, a hétvégi házas övezetben történt. A szóvívő hozzátette, hogy az elkövető a kihallgatása során megbánta tettét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában