Vádemelés

2022.07.20. 11:48

Bordélyházat csinált az albérletekből a komáromi mádám

A komáromi mádám prostituáltként kezdett dolgozni az első bérlakásban, aztán már két albérletében, más nők is nyújthattak szolgáltatásokat....

Kemma.hu

A komáromi mádám két albérletből is bordélyt csinált

Forrás: Google Street View

A Komáromi Járási Ügyészség tájékoztatása szerint épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítése és kábítószerbirtoklás bűntette és más bűncselekmény miatt emeltek vádat az ellen a nő ellen, aki két komáromi lakásban bordélyházat üzemeltetett. A vádirati tényállás szerint a nő 2013-ban vett bérbe egy komáromi társasházi lakást. Ott élt, valamit prostituáltként is dolgozott.  2020-ban aztán egy másik komáromi lakást is bérbe vett. Ezt követően az ingatlanokat kiadta más prostituáltaknak is, hogy használják azokat, persze díjazás ellenében. A mádám haladt a korral: a lakásokat egy fizetett szexuális szolgáltatások közvetítésével foglalkozó internetes honlapon hirdette meg. Emellett kisebb mennyiségben kábítószert is tartott az egyik lakásban.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a vádiratban azt kérték, hogy a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje és pártfogó felügyeletet rendeljen el az esetében.

Nem ez az első eset, hogy a Duna-menti városban mádámok dolgoznak. 2017-ben például vádat emeltek egy másik komáromi nő ellen, aki szintén  prostituáltaknak adott bérbe lakást. Az üzleten több százezer forintot nyert.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!