Lopás

2022.07.06. 10:00

A tolvaj a cipőket, az eladó a tolvajt csípte el (videó)

Csípőfogóval próbált cipőket lopni egy nő egy tatabányai áruházból.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Lopás vétsége miatt indult ügyben az Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki csípőfogóval kísérelt meg cipőt lopni. A vádirat szerint a nő 2022. február 24-én elhatározta, hogy mind saját magának, mind pedig gyermekének cipőt lop egy tatabányai áruházból. Miután az áruházba érkezett, egy csípőfogóval két pár női cipőről, a lopásgátló, kemény etikettet levágta majd a cipőket a táskájába rejtette és fizetés nélkül próbált meg elszökni. Az áruházban dolgozó eladó a lopást észrevette, ezért a nőt, mielőtt kiment volna az áruházból, felszólította, hogy az ellopott cipőket adja vissza. A nő a felszólításnak eleget tett, így az okozott 8 ezer 598 forintos kár teljes mértékben megtérült. 

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munkabüntetést szabjon ki, adta hírül a Komárom-Esztergom-Megyei Főügyészség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában