Enyves kezű

2022.07.15. 17:12

A gyerekek sportcuccait lopkodta az esztergomi fürdő éjjeliőre

A kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt a férfival szemben.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a férfi 2021. július 4-étől éjjeli őrként dolgozott egy esztergomi fürdőben, ahová gyerekek rendszeresen edzeni jártak és a sportfelszereléseiket az öltözőben hagyták. A vádlott első munkanapjától kezdve több alkalommal tulajdonított el az öltözőből cipőket, sportszárat. Az eltulajdonított tárgyakat a nyomozó hatóság a vádlott lakóhelyén megtalálta, így a sértettetek összesen 50 ezer 500 forint értékű kára megtérült.

Az ügyészség kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a vádlottat az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje, adott tájékoztatást a Kemma.hu-nak dr. Borbély Veronika, a megyei főügyészség helyettes szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában