Felelnie kell

2022.07.28. 15:47

A dorogi autótolvajt a defekt sem érdekelte, még a kereket is elhagyta

A dorogi férfi Tokodaltáróról lovasította meg a kocsit, amivel egészen addig közlekedett, amíg a kerekét is elhagyta.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a dorogi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki Sz. G.-t, aki 2021 októberében, egy dorogi társasház parkolójában álló Suzuki típusú járművet feltört, és annak akkumulátorát kiszerelte. Rá egy hónapra, a dorogi lakos Tokodaltárón talált egy nyitott állapotban lévő járművet, amivel elhajtott Pilisjászfaluig. Útközben defektet kapott, azonban ezzel nem törődve továbbment, míg elhagyta a kereket is. Az elkövető nem gondolta, hogy baj ha a felnin közlekedik tovább. Amikor már nem bírt haladni a járművel, azt egyszerűen az úttesten hagyta.

Decemberben sem volt tétlen, amikor is egy személygépkocsi jobb első ablakát betörte. Az utastérben hagyott táskát, GPS készüléket, mobiltelefont eltulajdonította. A 40 éves gyanúsított a kihallgatások során beismerő vallomást tett, ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt indult büntetőeljárás.  Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Esztergomi Járási Ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!