Ítélet

2022.07.08. 08:25

A biztonsági kamera mindent felvett: tatabányai drogériából lopott a férfi (videó)

A lopás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járásbíróság ítéletet hozott a férfi ellen.

Kemma.hu

Forrás: ugyeszseg.hu

A vádirat szerint a férfi  2021. október 3-án a tatabányai üzletben ellopott egy darab 3 ezer 499 forint értékű parfümöt – mely áruvédelmi eszközzel nem volt ellátva – oly módon, hogy azt a ruházatába rejtette. A férfi tettét a bolt biztonsági szolgálata észlelte, a vádlottat az üzletből távozását követően a közeli buszpályaudvaron a rendőrök közreműködésével feltartóztatta, az eltulajdonított termék visszaadására szólította fel, aki ennek eleget tett, így az okozott kár megtérült.  

A férfi ezt követően más tatabányai üzletekből is lopott, mindannyiszor rendszeres haszonszerzési szándékkal. A Tatabányai Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a különös visszaeső férfival szemben. A járásbíróság a vádlottat az ügyészi indítvány szerint 20 nap elzárás büntetésre ítélte. A vádlott és védője tudomásul vették a döntést, az ügyész 3 munkanap gondolkodási időt tartott fenn, tájékoztatott dr. Borbély Veronika, a megyei főügyészség helyettes szóvivője.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában