Karambol

2022.06.16. 07:00

Tripla baleset az M1-esen: mentőhelikopter vitte el a motorost, több sérült is volt

Egymás után történtek a balesetek az M1-esen.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Mint arról közvetlenül a balesetek után beszámoltunk, három karambol történt szinte egyszerre az M1-es autópályán június 15-én, szerdán 19 óra körül. A balesetek a sztráda Budapest felé vezető oldalán, Bicske térségében, a 27-es, a 30-as és a 31-es kilométerszelvényekben következtek be. A balesetekhez több mentőegység és egy helikopter érkezett.

Az egyik balesetnek egy kisteherautó és egy kamion, a másik közeliben 3 személygépkocsi ütközött. A ráfutásos baleset után egy 34 éves nőt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba a helyszínre érkező mentők.

A harmadik balesetben egy motoros és egy személygépkocsi ütközött. A motoron egy 48 éves férfi ült, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba. Az autó sofőrje, egy 35 éves férfi könnyebben serült a biztonsági öv és a légzsák miatt, őt szintén kórházba szállították – tudtuk meg az Országos Mentőszolgálattól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!