Ittas sofőr

2022.06.27. 07:33

Totál részegen hajtott parkoló autónak Dorogon a férfi

A férfi olyan részeg volt, hogy elvesztette az uralmát a kocsija felett és a parkoló autóba hajtott. Pénzbüntetésre és eltiltásra számíthat tettéért.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Ittas járművezetés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki súlyos fokban ittas állapotban kisodródott az úttestről és Dorogon okozott anyagi kárral is járó balesetet. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást szabjon ki.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A vádirat szerint a büntetlen férfi március 1-jén 22 óra 32 perc körüli időben Dorogon a Baross Gábor lakótelep felé közlekedve a Petőfi téren súlyos fokú ittas állapotban vezette autóját. A vádlott az ittassága folytán elveszítette az uralmát a jármű felett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott az út szélén várakozó személygépkocsinak ütközött, amely az ütközés erejétől nekicsapódott a mögötte álló teherautónak. A balesetben az elkövető 8 napon belül gyógyuló fejsérülést szenvedett.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!