Lekapcsolták

2022.06.16. 10:13

Részegen menekült a zsaruk elől az autós Oroszlányban

A férfinak jó oka volt rá, hogy elszökjön a rendőri ellenőrzés elől, ám ezúttal lekapcsolták.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrségre június 15-én éjszaka érkezett bejelentés, miszerint Oroszlányban, a Rákóczi Ferenc úton egy gépkocsi várakozik, amelynek vezető üléséből egy láthatóan ittas személy szállt ki. A helyi járőrök megjelentek a megadott címen, ekkor a sofőr nagy gázzal elhajtott, és nem állt meg a rendőri jelzésre sem. Haladása közben letért az úttestről, felhajtott a padkára.

Amikor az autót vezető férfi megállt, kiderült, több oka is volt rá, hogy meneküljön a rendőrök elől. A 68 éves férfit korábban ittas járművezetés miatt eltiltották a vezetéstől, ráadásul az alkalmazott alkoholszonda igazolta, hogy ezúttal is szeszes ital fogyasztását követően ült a volán mögé.

A tatabányai lakost a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt és ittas járművezetés miatt büntető-, a rendőri jelzés figyelmen kívül hagyása miatt pedig szabálysértési eljárás indult ellene, írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában