Hátborzongató múlt

2022.06.16. 19:36

Ki lehetett a tetovált férfi? Máig nem tudni, kinek a holttestét találták meg Esztergomban

A különös tetoválásokkal televarrt férfi holttestét több mint 26 évvel ezelőtt találták meg Esztergomban. Hiába az ismertetőjegyek, máig nem tudni, ki volt.

Kemma.hu

Több mint negyed évszázada nem tudni, kinek a holttestét találták meg

Forrás: Shutterstock

Hátborzongató múltidéző sorozatunkban ezúttal egy Esztergomban talált, de azóta sem azonosított holttest történetét mutatjuk be. A rendőrség körözési adatbázisa szerint a testet 1995. december 17-én találták meg Esztergomban, és a mai napig nem sikerült azonosítani. A rendőrség tájékoztatása szerint az elhunyt férfi 171-175 centiméter magas lehetett, közepes testalkattal. Hullámos, vállig érő, szőke, de őszülő haja volt, vöröses szakálla, hegyes orra és barna szeme. A fogazata nem volt ép a megtalálásakor.

A férfinek több ismertetőjegye is volt: a bal felkarján megdőlt kereszttel díszített koronát ábrázoló tetoválás volt látható, alatta az „angelo” felirattal. Jobb felkarján egy ötágú csillag volt, mellette mindkét oldalon egymással párhuzamosan csíkok, alatta pedig „usa” felirat. Ugyanerre a felkarjára a „Kaland az élet” felirat volt tetoválva.

A férfira szürke-fehér kötött pulóverben és mellényben, sötétzöld nadrágban, valamint fehér, kék, zöld mintás sportcipőben találtak rá. A holttest jobb és bal térdén is hegvonal, a jobb térden a hegvonal mellett a bőrön pontszerű benyomatok voltak, a férfi bal fülcimpáján pedig forradás volt látható.

Az ügyben az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomoz.

 




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!