Kábítószer-kereskedelem

2022.06.23. 18:01

Hűvösre teszik a tokodi dílert: gyereknek is osztotta a drogot

Egy ismeretlen személytől szerezte be rendszeresen az amfetamint.

Kemma.hu

Fotó: AS

Egy férfi ellen indított kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indított eljárást az Esztergomi Járási Ügyészség. A vádirat alapján eljárva az Esztergomi Járásbíróság 1 év 8 hónap, végrehajtásában 3 év 6 hónapra felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte azt a vádlottat aki gyermekkorú lánynak és fiatalkorú férfinak adott át kábítószert. A bíróság a próbaidőre elrendelte  a férfi pártfogó felügyeletét. Az elsőfokú ítélet jogerős, azt az ügyész, vádlott is tudomásul vette.

A vádirat szerint a férfi 2019 májusától szeptember végéig átlagosan minden második héten kábítószert vásárolt egy ismeretlen személytől. A férfi az esztergomi buszpályaudvaron megismerkedett egy gyermekkorú lánnyal és egy fiatalkorú fiúval, akiknek 2019. július 26-án éjszaka egy tokodi ház előtti közös italozás során, amfetamint adott, melyet ők a helyszínen nyomban el is fogyasztottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!