Baleset

2022.06.02. 10:15

Egy busz és két autó karambolozott Dorogon, öten megsérültek

A baleset június 1-jén, szerdán délután fél kettő körül történt a Hantken Miksa és a Rákóczi utca kereszteződésében.

Kemma.hu

Forrás: dorogimedence.hu

Fotó: Lehoczki Dávid

Utoléréses balesetet szenvedett egy autóbusz és két autó Dorogon június 1-jén kora délután a Hantken Miksa és a Rákóczi utca kereszteződésében. Az ütközésnek több sérültje is van.

A karambolban egy menetrend szerinti autóbusz és két személygépkocsi ütközött a nehezen belátható kereszteződésben. A járművek lassan haladtak, azonban a hirtelen megállás miatt a busz utasai közül sokan elestek.

Az elsődleges információk szerint öten sérültek meg: 4 személy könnyebben, egy utas pedig súlyosan. A helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai a buszon utazó, ütközés következtében megsérült utasok ellátását végezték.

A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik biztosították a helyszínt és áramtalanították az érintett járműveket. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. – adta hírül a megyei katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!