Felelőtlenség

2022.06.05. 17:52

Durva videó a 117-es út táti szakaszáról: életeket veszélyeztetett a furgonos

Nem sokon múlott, hogy tragédiába torkoljon a felelőtlen előzés a 117-es út táti szakaszán. Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette az esetet.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Komárom-Esztergom megye egyik legveszélyesebb útja a 117-es elkerülő, annak is a táti szakaszán történnek többségében a balesetek. Az idén is történt ezen a szakaszon már tragikus baleset, amelyben egy magyar rádiós vesztette életét.

Most olvasónktól kaptunk egy sokkoló felvételt, amelyet fedélzeti kamerája rögzített szintén a 117-es elkerülő táti szakaszán. Mint írta, az eset június 5-én reggel, 8 óra 48 perckor történt. A videón az látható, ahogy egy furgon kevésbé jól belátható, kanyargó szakaszban kezd váratlanul előzésbe. Az esetet rögzítő sofőr járművének előzése után visszatér a saját sávjába, de szinte azonnal az előtte haladó kikerülésének is nekikezd. Mindeközben szemből is érkezett egy autó. A baleset elkerüléséhez az éppen megelőzött sofőr lehúzódására is szükség volt. Így is csak pár méteren múlott a frontális ütközés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!