Ülés

2022.05.15. 14:24

Védte a tatabányai dohányboltos nőt, most felfüggesztettet kaphat a férfi

A sorban álló vevő az eladót szidalmazó ittas férfihoz lépett, akit többször megütött. Most előkészítő ülést tartanak az ügyében.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint, május 18-án előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki egy agresszív, ittas férfitól védte meg a tatabányai dohányboltos nőt. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a férfit ítélje felfüggesztett fogházbüntetésre és pénzbüntetésre.

A vádirat szerint 2021. augusztus 13-án a tatabányai dohányboltban, egy vevő az eladóval szóváltásba került, mert az eladó többszöri felszólítása ellenére a dohánybolt bejárata előtt fogyasztott szeszesitalt. A vitázó férfi a szóváltás során közölte a nővel, hogy a „pulton fogja őt kihúzni”, amit a sorban álló vádlott meghallott. 

A vásárló nehezményezte a pultnál álló vevő tiszteletlen viselkedését, odament a férfihoz, akit ököllel arcon ütött. A megütött férfi az egyensúlyát elveszítve a polcnak dőlt, majd a padlózatra esett, ahol tovább ütötte őt. A férfi felkelt a földről, majd támadója meglökte és nyakon ütötte. A férfinek sérülése nem keletkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!