Baleset

2022.05.18. 15:26

Teljes pályazár az M1-esen: Tatánál és Csémnél is baleset történt

A busz kigyulladt, a tűzoltók Csém térségében, a Győr felé vezető oldalon végzik a mentést.

Kemma.hu

Forrás: BM OKF

Kamion ütközött egy busznak az M1-es autópálya 84-85-ös kilométere között, Csém térségében, a Győr felé vezető oldalon május 18-án szerdán. A jelenlegi adatok szerint a a kamion hátulról nekiütközött egy autóbusznak, ami kigyulladt.

A busz és a környező növényzet körülbelül kétszáz négyzetméteren kigyulladt, a tüzet a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, három vízsugárral eloltották. Az utasok le tudtak szállni a buszról, értük mentesítő járatot indítottak. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. Az érintett szakaszt a mentés és az oltás idejére lezárták, írja a katasztrófavédelem.

A rendőrség tájékoztatása szerin a Győr felé vezető oldalon néhány kilométeren belül egy másik baleset is történt. . A 82-es kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött. A rendőrök Tatánál megkezdték a terelést Az érintett útszakaszon teljes pályazár van érvényben. 

A rendőrök Tatánál leterelik a forgalmat az autópályáról, visszatérni a sztrádára a 93-as kilométerszelvénynél lehet.

Mint megírtuk, május 17-én is mentőhelikoptert riasztottak egy tömegbalesethez az M1-esre. Akkor négy járművet érintett a baleset és többen megsérültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában