Ellenőrzések

2022.05.31. 18:22

Szórakozóhelyeken razziáztak a zsaruk, 4 körözött személyt fogtak el Esztergomban

A rendőrök május 28-án este több szórakozóhelyet és járművet is ellenőriztek Esztergomban.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőri akció középpontjában a szórakozóhelyek és azok környezetének a közbiztonsági ellenőrzése állt. A kontroll eredményeként az egyenruhásoknak 4 körözött személyt sikerült elfogniuk. Ők mindannyian egy korábban kiszabott pénzbírságot nem fizettek meg a törvényes határidőn belül.

A közbiztonság, a közrend fenntartása mellett az ellenőrzés során nagy hangsúlyt kapott a közlekedésbiztonság javítása. A járőrök 3 esetben intézkedtek előzési szabályokat, 5 esetben elsőbbségi szabályokat megsértő járművezetőkkel szemben, további egy személyt vontak intézkedés alá, mivel az általa hasznát jármű műszaki feltételei nem felelt meg a jogszabályban előírt elvárásoknak. A sofőrök helyszíni bírságot kaptak.

Egy személlyel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök, mivel a járművezető a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyta. A nyári turisztikai idény megindulásával, az idegenforgalmilag sűrűn látogatott helyszíneken a jövőben is ellenőrzésekre kell számítani – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában