Ellenőrzések

2022.05.10. 11:00

Szabályszegő motorosokra vadásztak a rendőrök a héregi szerpentinen

Az ellenőrzések célja a balesetmegelőzés volt.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Folyamatosak a közlekedésrendészeti ellenőrzések a 1119-es számú úton, a balesetek megelőzése érdekében. A Tatabányai Rendőrkapitányság egyenruhásai legutóbb május 8-án tartottak akciót, amelynek fókuszában a motorosok álltak. A héregi szerpentinen elsősorban a záróvonalon átlépőket szankcionálták. A videón látható sofőr részére 10 ezer forint helyszínbírságot és 2 büntetőpontot szabtak ki a rendőrök.

A szabályok maradéktalan betartása és a szabályszegők kiszűrése érdekében a közlekedők a jövőben is számíthatnak hasonló ellenőrzésekre a motorosok által kedvelt, szerpentines útszakaszon és a megye egész területén. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a balesetek megelőzéséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet a szabályok maradéktalan betartásával. Az előzési szabályok megszegése a fő baleseti okok között szerepel. Kérjük, hogy mindig a szabályokat betartva közlekedjenek, írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!