Ijesztő

2022.05.14. 06:32

Rémálom a dorogi éjszakában: sokkoló kéréssel fordult a nőhöz a betörő

Az ittas férfi nem tágított a nő házából, csak akkor, amikor az már a rendőröket akarta hívni. A bíróság most felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a betörővel szemben.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

 Magánlaksértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi i Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság 1 év 6 hónap, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki azzal a férfival szemben, aki éjjel hatolt be a dorogi nő házába. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a büntetővégzés jogerős, azt az ügyészség is tudomásul vette.

A vádirat szerint a férfi 2021. november 9-én 00:35 és 01:00 közötti időben, ittas állapotban a dorogi nő házához ment. A férfi a házhoz tartozó kerítésén keresztül átmászott, a zárt bejárati ajtót benyomta, amely következtében az ajtó megrongálódva kinyílt. Az elkövető bement a házba, ahol a sértettet arra akarta rábírni, hogy engedje meg, hogy barátnője a házban töltse az éjszakát. A nő többször felszólította a férfit,  hogy hagyja el a lakást, azonban az elkövető csak akkor távozott, amikor a tulaj közölte, hogy hívja a rendőrséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában