Rendőrségi hírek

2022.05.10. 19:43

Nyüzsögtek az ittas sofőrök hétfőn a megyei utakon

Az egyik előállított férfinak se jogosítványa nem volt, se autóbiztosítása.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Az esztergomi rendőrök május 9-én nem sokkal hat óra előtt egy instabilan közlekedő segédmotorosra lettek figyelmesek. A helyi lakos a helyszínen közölte, hogy az éjszaka folyamán nagy mennyiségű szeszes italt fogyasztott, azonban mivel reggel rosszul érezte magát, egy sört még megivott. A 64 éves férfit a rendőrök előállították, a kifújt érték alapján ellene büntetőeljárást kezdeményeztek, illetve vezetői engedélyét bevonták. 

A délutáni órákban az Esztergomi Rendőrkapitányságra balesetről érkezett bejelentés. A bejelentő elmondta, hogy a parkoló járművének ütközött egy másik személygépkocsi, mely a helyszínről elhajtott. A rendőrök felkutatták a balesetet okozó személyt, aki közölte, hogy közlekedése során több személygépkocsinak is nekiment. A vezető továbbá elmondta, hogy mielőtt autóba ült, egy liter sört fogyasztott. S. J.-t mintavétel céljából szintén előállították a rendőrök.

Ugyanezen a napon a helyi járőrök este kilenc óra magasságában egy autóval közlekedő sofőrt állítottak meg, aki jogosítványát nem tudta átadni, mivel azzal soha nem is rendelkezett, továbbá a járműre biztosítást sem kötött. A 27 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, így az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították, adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!