Torlódás

2022.05.24. 16:57

Mentőhelikopterek az M1-esen: egy kisbusz elhagyta a pályát, később két teherautó ütközött

Nem sokkal egymás után két baleset is történt az M1-esen Bicske térségében. Mentőautók és helikopterek is mentek a sérültekért.

Kemma.hu

Forrás: beküldött

Két baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán május 24-én, kedden délután. Az elsőnél, a 34-es kilométerszelvényben egy kisbusz elhagyta a pályatestet és felborult. A helyszínre 3 mentőautó és 2 mentőhelikopter érkezett, a balesetben végül 1 személy sérült meg súlyosan, 5-en pedig könnyű sérüléseket szenvedtek.

Később a 35-ös kilométernél, szintén a Budapest felé vezető oldalon két teherautó ütközött. Ehhez a balesethez is mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ám a sérültet végül mentőautó szállította el a helyszínről. Ennél a balesetnél a sérült járművek elfoglalták a külső sávot, ezért mögöttük több kilométer hosszan torlódás alakult ki. Óbaroknál vagy később a 39-es jelű Bicske csomópontnál az 1-es főút felé sokan hagyják el az autópályát, így ott is csak araszolva halad a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!