Drog

2022.05.27. 09:24

879 tablettát és porokat találtak a komáromi díler lakásán, letartóztatták

A komáromi díler rendesen feltankolt cuccokból azzal a szándékkal, hogy majd később értékesíti azokat, de erre már nem lesz lehetősége.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklás bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség indítványára a Komáromi Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki komáromi lakásán tárolta az értékesítésre szánt kábítószert. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövető fellebbezést jelentett be.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az indítvány szerint az elkövető március 16-át megelőzően kábítószernek minősülő port és tablettákat szerzett meg azzal a szándékkal, hogy azokat később értékesítse, a kábítószert a komáromi tartózkodási helyén tárolta. A férfi komáromi lakásában lefoglalt 879 darab tabletta amfetamin származékot tartalmaz, amelynek mennyisége jelentős. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában