Eltűnt

2022.05.14. 08:30

13 éves lánynak veszett nyoma Komáromban, segítsetek a megtalálásában

Baranyai Julianna Zsuzsanna a komáromi gyermekotthonból tűnt el május 11-én. A 13 éves lány különös ismertető jele, hogy szeplős.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, a Komáromi Rendőrkapitányság eljárást folytat Baranyai Julianna Zsuzsanna eltűnése kapcsán. A 13 éves lány május 11-én távozott a komáromi gyermekotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Baranyai Julianna Zsuzsanna 150 centiméter magas, barna szeme és barna haja van, kerek arcú, átlagos testalkatú. Különös ismertető jele, hogy kissé szeplős. Eltűnésekor farmernadrágot és fehér melegítő felsőt viselt.

Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!