Lebukott

2022.04.05. 09:37

Videón a férfi, aki büfékocsiba bemászva lopott váltópénzt Tatabányán

A könyöklőpultot leszakadt alatta. Pechjére az egészet kamera rögzítette.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

lopás vétsége  miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a tatabányai férfival szemben, aki büfékocsiba bemászva lopott váltópénzt – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője. A férfi cselekményét kamera rögzítette.

Mint arról korábban beszámoltunk, Sz. L. 2021. augusztus 26-án hajnali fél 4 körül a tatabányai vasútállomásnál egy mozgó büfékocsi hátsó ablakának tolózárját kimozgatta és a büfékocsiba bemászott. A 37 éves férfi a büfékocsiból eltulajdonított 15 ezer forint váltópénzt lopott el, majd a kocsiból kimászott és a tolózárat visszaigazította. Az elkövető behatolásának következtében a hátsó ajtó előtti könyökpult leszakadt, amellyel a férfi 30 ezer forint kárt okozott a sértettnek. 

Forrás: police.hu

A tatabányai rendőrök azonosították a férfit, aki augusztus 27-én délután el is fogtak. Az ügyészség most a vádiratban indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a férfival szemben közérdekű munka büntetést szabjon ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában