Kihallgatták

2022.04.10. 10:39

Messziről jött, hogy parfümöt lopjon Tatabányán a 18 éves srác

A tatabányai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a már nagykorú gyanúsítottal szemben, aki egy helyi áruházban vette le a lopásgátlót a zsákmányról.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A gyanú szerint a tettes 2021. szeptember 27-én délután egy tatabányai áruházban élelmiszert és egy parfümöt rakott a kosarába. Az egyébként gyöngyösi fiatal jól tudta, hogy nincs elég pénze a termékekre, ezért a parfümről nemes egyszerűséggel levette az áruvédelmi eszközt.

A 18 éves srác ezután a pénztárnál fizetett, de a parfümöt elrejtette, annak kifizetése nélkül távozott.  A kijáratnál azonban feltartóztatták, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották, nem menekülhetett.

A tettest a tatabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!