Balesetmegelőzés

2022.04.21. 18:31

Ki a mester két keréken? A KRESZ került főszerepbe az tatai versenyen

A megyei rendőr-főkapitányság tatai csapatpihenője adott otthont az általános iskolások számára megrendezett közlekedésbiztonsági versenynek.

Szász Dalma Kitti

Forrás: beküldött

A megmérettetésen, amelynek a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tatai csapatpihenője adott otthont, a részt vevő alsó tagozatos diákok kerékpáros KRESZ-tesztet töltöttek ki, majd egy ügyességi pályán teljesítettek gyakorlati feladatokat. A vizek városában a Vaszary János Általános Iskola tanulói büszkélkedhettek az első hellyel, fiú kategóriában Bogár Borisz, lány kategóriában pedig Lepcsényi Eszter Katalin végzett a legeredményesebben a Ki a mester két keréken? elnevezésű közlekedésbiztonsági versenyen.

A versenyeket a Tatai Rendőrkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága rendezte, ahol az első helyezettek jutottak tovább a megyei fordulóba. Mivel minden település rendőrsége megrendezi ezt a vetélkedőt, ezért pár nappal később az oroszlányi növendékek mutathatták be tudásukat az ügyességi játékokon. Utóbbi településről a megyei döntőbe a Hunyadi Mátyás Általános Iskola két tanulója, Szabó Jázmin és Illényi Kristóf jutott tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!