Tárgyalás

2022.04.15. 20:05

Jószívűen befogadta tatabányai lakásába, mégis meglopta a nő

A már 11 alkalommal büntetett nő kihasználta befogadója jószívűségét és megcsonkította a pénztárcája tartalmát 200 ezer forinttal.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint, április 21-én az első tárgyalást tartják annak a nőnek az ügyében, aki egy tatabányai lakásból lopta ki a bérlő pénzét. A tárgyaláson kezdetét veszi a bizonyítási eljárás.

A vádirat szerint a nő 2021. április 24-én egy ismerősén keresztül ismerkedett meg a sértettel, aki őt a tatabányai bérleményébe átmenetileg befogadta. A vádlott 2021. április 28-án ezen lakásban tartózkodott, amikor a bérlő megérkezett, és a pénztárcájában lévő készpénzt megszámolta. Tárcát a konyhában lévő polcra tette, amelynek a nő is szemtanúja volt.

Ezt követően a házigazda a fürdőszobába ment. A nő a lakás konyhájába ment, ahol a pénztárcából 200 ezer forint készpénzt kivett, majd az előszobában a fogasról a bérlő 15 ezer forint értékű kabátját magához vette és a helyszínről távozott. A korábban már 11 alkalommal büntetett vádlott a jogtalanul eltulajdonított készpénzt a saját megélhetésére fordította, míg a kabátot magánál tartotta, amelyet a nyomozó hatóság lefoglalt és visszaadott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!