Lopás

2022.04.11. 09:12

Felvette a kamera a tatabányai parfümtolvajt

Lopás vádjával indított eljárást az ügyészség egy férfival szemben, aki parfümöt csent az egyik helyi boltból. Miután elkapták és visszaadta az illatszert, több másik üzletbe is lopni indult.

Kemma.hu

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

A Tatabányai Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki egy tatabányai üzletben parfümöt lopott, tudtuk meg dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivőjétől. 

A vádirat szerint a férfi 2021. októberében egy 3 ezer 499 forint értékű parfümöt tulajdonított el. A parfümöt nem látták el lopásgátlóval, így a tolvaj könnyűszerrel a ruhájába rejtette az illatszert. A férfi tettét a bolt biztonsági szolgálata azonban észlelte, az enyveskezű férfit az üzletből való távozását követően a közeli buszpályaudvaron a rendőrök közreműködésével utolérte, majd felszólították, hogy az ellopott parfümöt adja vissza. Mivel a férfi a lopott holmit visszaadta, az okozott anyagi kár végül megtérült. 

A tolvaj azonban a parfümös lopást követően más tatabányai üzletekbe is betért, hogy zsákmányt szerezzen. A Tatabányai Ügyészség a különös visszaeső férfira elzárás büntetését indítványozta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!