Betörés és sikkasztás

2022.03.31. 20:52

Szétvert és kirabolt egy esztergomi pavilont két fiatal, párezer forinttal távoztak (képek)

A berendezést szétdobálva, néhány ezer forinttal zsebében menekült el a helyszínről a 18 éves dorogi és a 20 éves esztergomi betörő. Pechjükre a zsaruk hamar nyakon csípték őket.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség gyanúja szerint egy 18 éves dorogi és egy 20 éves esztergomi fiatal feszítette fel egy esztergomi árusító pavilon ajtaját március 13-án éjszaka. A betörők szétdobálták a berendezést és a bent tartott élelmiszereket, majd az ott lévő pénz egy részével, néhány ezer forinttal távoztak tettük színhelyéről.

Az esztergomi rendőrök azonosították a két elkövetőt P. P. és P. Z. személyében, akiket gyanúsítottként ki is hallgattak. Ellenük lopás vétség miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás során az is kiderült, hogy a 18 éves P. P. egy rábízott elektromos rollert nem adott vissza tulajdonosának, így ellene sikkasztás miatt is indult büntetőeljárás – adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában