Helyi kék hírek

2022.03.10. 19:38

Pótkocsit lopott permetezőtartályostul Tatán, így reagált kihallgatásán a dunaalmási férfi

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát. A lopott pótkocsit visszaadták a tulajdonosnak, a férfi lopásért felelhet.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Tatai Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt folytatott eljárást egy 29 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint 2021 augusztusában egy dunaalmási telephelyről ellopott egy kéttengelyű pótkocsit a rajta lévő permetezőtartállyal együtt.

M. K. a lopott holmit egy ismerőse udvarán helyezte el, azt tervezve, hogy később eladja. Erre azonban már nem maradt ideje, a tatai nyomozók ugyanis, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, adatgyűjtésbe kezdtek, hogy azonosítsák az elkövetőt.

A 29 éves férfit október 26-án el is fogták. M. K. a kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozók a lopott pótkocsit is megtalálták, és visszaadták a tulajdonosnak. A Tatai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatai Járási Ügyészségnek adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában