Testi sértés

2022.03.23. 07:02

Négyszer szúrta hátba élettársát Kesztölcön, a férfi életveszélyes állapotba került

A pár iszogatott, majd veszekedni kezdtek. A nő egy 21 centis késsel tett pontot a vita végére.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az Esztergomi Járásbíróság március 24-én, csütörtökön a tanúk meghallgatásával tárgyalja az ügyét annak a nőnek, aki életveszélyt okozó testi sértésért felelhet egy 2020. december 16-án történt, elfajult vita miatt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a férfi ezen a napon elment a vele párkapcsolatban álló nő kesztölci otthonába, ahol együtt iszogattak és ittas állapotba is kerültek. A vádlott és a sértett között nem sokkal 18 óra után vita alakult ki, mert a sértett korábbi kapcsolatáról beszélt és szidalmazta a vádlottat.

A veszekedés miatt a férfi úgy döntött, hazamegy, ám a nő, becsmérelve őt, hadonászva megindult felé. A férfi erre megragadta a felé közelítő nő karját, majd az ágyra lökte őt és elindult a szobában lévő táskája felé, hogy azt magához véve távozzon. A nő azonban felkelt az ágyról, odalépett a konyhapulthoz és az ott lévő 21 centiméteres pengehosszúságú kést megragadva odament a neki háttal álló sértetthez és hátba szúrta őt.

A férfi meg is halhatott volna a szakszerű orvosi segítség nélkül (Forrás: Magyarország Ügyészsége

A nő a férfi hátának jobb oldalát négyszer, a bal lapockáját egyszer szúrta meg. A sértett kiabálva kérlelte a vádlottat, hogy hagyja abba a bántalmazást, le is fogta a nő kezét, amikor észrevette, hogy vérzik. Ekkor szólt a nőnek, hogy hívjon segítséget.

A mentőszolgálat kiérkező munkatársai a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították a férfit, aki a bántalmazás következtében a hátán 4 szúrt, a bal lapocka magasságában pedig 10 centiméter hosszú horzsolásos sérülést szenvedett. A háta jobb oldalát érő egyik szúrás legalább 7, és fél centiméter mélyen hatolt a mellüregbe, ahol légmellet és mellűri vérgyülemet okozott. A sérüléstől a férfi közvetlen életveszélyes állapotba került, szakszerű orvosi segítség nélkül meg is halhatott volna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában