Kegyetlenség

2022.03.13. 11:30

Még áldozata alsógatyáját is ellopta a tatabányai gyilkos, életfogytiglant kaphat

A férfi ittas ismerősét verte kegyetlenül halálra. Másnap visszatért a helyszínre, ahonnan még áldozata alsógatyáját is ellopta.

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint, előkészítő ülést tartanak március 17-én annak a tatabányai férfinak az ügyében, aki különös kegyetlenséggel verte halálra ismerősét. Az ügyészség indítványozta, hogy a a bíróság a vádlottat ítélje életfogytig tartó fegyházbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A férfi korábbról ismerte későbbi áldozatát, vele több alkalommal együtt italozott a sértett tatabányai kertjében. A férfi 2019. május 20-án 15:17 és 20:30 között megjelent a kertben található bódéban. Ott tartózkodása során ismeretlen okból bántalmazta az ittas állapotban lévő ismerősét, testszerte, több alkalommal ököllel ütötte, rúgta a fejét, megtaposta a mellkasát, a nyakát. Ezt követően a földön fekvő, még életben lévő férfi ruházatában lévő 8 ezer forint értékű mobiltelefont eltulajdonította, majd elhagyta a helyszínt.

A támadó 2019. május 21-én hajnalban visszament az áldozat kertjébe, majd a bódéban a holtan fekvő férfitól ellopta műanyag táskáját, a rövidnadrágját, valamint az alsónadrágját, ezt követően a kertből hátulról, az erdőn keresztül távozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!