Lebuktak

2022.03.15. 15:38

Három ittas sofőr egy nap alatt - Komáromban és Keréktelekin grasszáltak

A megyei rendőrök hétfőn sikeresen kiszűrtek a forgalomból három ittas sofőrt.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Március 14-én késő délelőtt Komáromban, a Marcsa dűlői úton intézkedtek a rendőrök ittas járművezetővel szemben. Az 56 éves sofőrrel szemben az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol közigazgatási bírságot szabtak ki részére.

Statisztika A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások hét személyt fogtak el és öt főt állítottak elő, valamint négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

A Kisbéri Rendőrkapitányság járőrei Keréktelekin állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő nőt március 14-én este. Kiderült, hogy a 42 éves bársonyosi lakost korábban eltiltották a járművezetéstől, valamint az is, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. A sofőrt az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol az eltiltás hatálya alatti, valamint az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Mint megírtuk, szintén hétfőn egy 27 éves ittas sofőrt is fogtak a rendőrök Komáromban. A férfira 100 ezer forint bírságot szabtak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!