5+1 lett a vége

2022.03.21. 12:03

5 körözés után jött a ráadás: kábítószergyanús anyaggal furikázva kapták el Esztergomban

A férfit az esztergomi rendőrök igazoltatták, amikor kábítószergyanús anyagot találtak nála. A fél megye kereste már bűncselekményekért.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Öt körözés volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök március 19-én 18 óra 40 perc körül igazoltattak. A járőrök egy személygépkocsit ellenőriztek Esztergomban, az autóban ülő két férfi igazoltatásakor kiderült, hogy a 22 éves utas ellen 5 körözés van érvényben.

A tokodi lakost a Tatabányai Törvényszék járművezetés bódult állapotban, az Esztergomi Járásbíróság lopás, a Dorogi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása, valamint még két esetben szabálysértési elzárás céljából körözte. A férfit az Esztergomi Rendőrkapitányágra előállították, ahol a kábítószertesztje pozitív lett. Tőle kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak a rendőrök.

A fiatal férfit gyanúsítottként hallgatták ki, kábítószer birtoklása miatt indult ellene büntetőeljárás. A kihallgatását követően a férfit őrizetbe vették és a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték – adta hírül a police.hu.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!