Elfogva

2022.02.19. 10:24

Szlovákiáig vezettek a szálak: komáromi házból lopott telefont a nő

A 41 éves nő a lopást követően Szlovákiában eladta a telefont. A szlovák és magyar rendőrök összehangolt nyomozásának köszönhetően gyorsan elfogták az enyveskezűt.

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint, a Komáromi Rendőrkapitányságon feljelentés alapján eljárás indult ismeret tettes ellen, aki február 14-én délután egy komáromi ingatlanból eltulajdonította a sértett mobiltelefonját. A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek során azonosították és előállították a feltételezett elkövetőt.

A 41 éves szlovák nőt február 18-án gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A tettes a telefont Szlovákiában tovább értékesítette egy személynek, akitől a rendőrök azt lefoglalták. A magyar és a szlovák nyomozók jó munkakapcsolatának és az összehangolt nyomozás eredményének köszönhetően sikerült a bűncselekményt felderíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!