Menekülni próbált

2022.02.02. 10:42

Képeken a tatai autósüldözés utáni baleset: embercsempész karambolozott, 4 sérült van

A sofőr a rendőrök elől menekülve okozott balesetet migránsokkal megrakott autójával. Három illegális bevándorló és a vétlen jármű vezetője sérült.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A helyi rendőrök az  M1-es autópálya 67-es kilométerszelvényében, Tata térségében akartak kivezetni egy járművet a forgalomból február 2-án 7 óra 30 perckor. A gépkocsi vezetője azonban nem állt meg, menekülni kezdett.

Mint arról korábban beszámoltunk, a sofőr, lehajtva a sztrádáról, Tatán, a Tesco közelében lévő körforgalom után hátulról balesetet okozott, amelynek során még egy járműben keletkezett anyagi kár. A szerb autóban az embercsempész mellett 5, magát afgán állampolgárnak valló személy utazott, akik sem személyazonosságukat, sem pedig az országban való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A jelenlegi adatok szerint a balesetben három illegális migráns és a a vétlen jármű vezetője könnyebben megsérült. Az intézkedések folyamatban vannak, a sofőrrel szemben a nyomozók embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítanak – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában