Teljes útzár

2022.02.19. 13:35

Hatalmas a dugó az M1-esen Tatabányánál, de már az 1-es is telítődik

A reggeli baleset miatt a Győr felőli oldalon teljes az útzár Tatabánya térségében. Már az 1-es főút is kezd bedugulni a hatalmas forgalomtól.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a reggeli órákban szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott és az oldalára borult egy nyerges vonatót az M1-es autópálya 52-es kilométerénél, Tatabánya közelében, a Győr felé vezető oldalon. A baleset során egy embert a szélvédőn keresztül kellett kimentenie a tűzoltóknak.

A rendőrség tájékoztatása szerint, a műszaki mentés idejére a Győr felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat a 48-as számú lehajtón az 1-es számú főútra terelik, ahonnan az 56-os Tatabánya-Óváros felhajtón térhetnek vissza az autópályára. Az Útinform legfrissebb információi szerint, a kialakult torlódás miatt érdemes már korábban, a 39-es jelű Bicske csomópontnál elhagyni az autópályát. Rossz hír, hogy a párhuzamos 1-es főút is telítődött, így jelentős menetidő-növekedéssel kell számolniuk az arra közlekedőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában