Riasztás

2022.02.11. 07:41

Fotókon a dági háztűz, megsemmisült a tető

Február 10-én kora délután Dágon csaptak fel a lángok egy épületből. A sárisápi önkéntes tűzoltók fékezték meg a tüzet, az esetről fotókat is megosztottak.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp ÖTES

A sárisápi önkéntes tűzoltóegyesület közösségi oldalán számolt be arról, hogy február 10-én kora délután Dágra kaptak riasztást, ahol egy épület tetőszerkezete gyulladt ki. Ahogy arról korábban beszámoltunk, ezzel egy időben Bajnán is lángolt egy családi ház tetőszerkezete.

Ahogy posztjukban az egyesület fogalmaz, figyelték az eseményeket, hogy Bajnán nagy tűz van, nem sokkal később érkezett is a riasztás, azonban nem Bajnáról, hanem Dágról. A településen, az Ady Endre utcában kapott lángra a mintegy 50 négyzetméter alapterületű épület tetőszerkezete és a közelben felhalmozott faanyag. Hat sárisápi lánglovag kezdte meg az oltást, védve a szomszédos házakat. Megérkeztek a helyszínre a nyergesi tűzoltók is. A két egység közös erővel fejezte be az utómunkálatokat. Az esetről fotókat is megosztottak a sárisápi önkéntes tűzoltók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!