Vádemelés

2022.02.17. 08:13

Ettől a videótól felmegy a pumpa: meglopta munkatársait a nő a tatabányai gyárban

A lopás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be a nővel szemben.

Kemma.hu

Forrás: ugyeszseg.hu

A vádirat szerint a nő raktári csomagolóként állt a tatabányai cég  alkalmazásában. Az elkövető 2021. július 25-re virradóan, az éjjeli órákban a dolgozók által az étkező mögött lévő nyitott  folyosón található fogasokon, illetve a padon elhelyezett táskáikban kutatást végzett és onnan értéktárgyakat lopott.

A nő az egyik sértett táskájából 189 ezer 990 forint értékű mobiltelefont vett ki. Az elkövető további négy sértettől lopott kisebb értéktárgyakat (tablet, cigaretta, öngyújtó, készpénz, utalvány, kulcscsomó),  az egyiknek 17 ezer 200 forint, a másodiknak 15 ezer 410 forint, a harmadiknak 17 ezer forint, a negyediknek 7350 forint lopási kárt okozott. Az ügyészség indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetést szabjon ki, tájékoztatta a Kemma.hu-t dr. Reszl Ildikó megye főügyész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában