Vádemelés

2022.02.18. 07:03

A telefonfülke, a pacal meg a kenőmájas - videón az év legabszurdabb bűnügye Tatabányáról

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a tatabányai üzlet előtt dulakodott egy másik férfival.

Kemma.hu

Forrás: ugyeszseg.hu

A vádirat szerint az elkövető a tatabányai üzlet előtt az ott italozó sértettel előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett, eközben egy alkalommal ráfogott a nyakára. A férfi a tőle menekülő illetőt a bolt előtti telefonfülke körül megkergette, majd ráfogott a kezére és a kezében lévő nylon táskára és azt kiszakította. 

A nylon zacskóból földre esett annak tartalma. Az élelmiszert a másik férfi próbálta megvédeni attól, hogy az elkövető elvegyen belőle valamit, majd a rendőrségre telefonált. Eközben a vádlott a földön lévő pacalpörkölt konzervet és a kenőmájast felvette, és azzal a kezében elindult. Majd visszajött és a kenőmájast visszadobta a földre, ezt követően a helyszínről távozott. 

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a garázda férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetést szabjon ki, részletezte dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában